2014. május 10., szombat

Egy színes világ

Egy művésszel együtt dolgozni nem kis feladat. Olyan érzés, mint egy héliummal teli lufit a földön tartani. Folyamatosan fogni kell, nehogy elszálljon. Ez adja a különlegességét is, hiszen ebből születnek az "alkotások". Károly olyan típus, aki arra született, hogy a nőknek alkosson. Megérti a lelkivilágukat és ebből fakadóan tudja, mi kell a nőnek. A szép szavakat beleszövi egy ékszerbe, mely többet mond, mint egy szépen elszavalt vers. Az ő nevével fémjelzett ékszereket messziről fel lehet ismerni, ha szembejönnek velünk az utcán. Jellegzetes a foglalat, a csiszolás stílusa, a logója.
A Szász Károly "brand" kialakulóban van. Magyar honban egy ifjú titán felfelé ívelő pályáját követem, s segítem. Tervezett már táskát, övet, hajba valókat, cipőt, szemüveg keretet, tollat, sőt elkészíttetett egy parfümöt is "Meosin" (a Zsolnay eosin máz ihlette) névvel, mely 100 % természetes parfümből való. Saját tervezésű, készítésű logójával ellátott díszzacskója is védjegyéül szolgál egyediségének.
Folyamatosan újításokon töri a fejét, mivel lehet még-még Szász Károlyosabbá tenni a divatvilágot. Egy másik világot szeretne teremteni. Hisz benne, hogy nemcsak külföldről tud világhírűvé válni egy magyar művész, hanem Magyarországról is tud külföldön hírnevet szerezni. Érték legyen Szász Károly terméket magunkon hordani.

















1 megjegyzés: